Страхотни оферти за търговци и партньори желаещи да продават нашите висококачествени дизайнерски радиатори.

Ние сме български производител на висококачествени дизайнерски радиатори от алуминий, инокс, бетон и стъкло.

Новатори сме в производството на алуминиеви прецизно заварени лири в световен мащаб като производител можем да дадем изключително ниски оферти за търговци желаещи да предлагат нашите продукти. Цените са в зависимост от желаните количества.

Можем да поемем големи заявки за къси срокове от време. стриктно изпълняваме поетите задължения и срокове

Използваме само най-добрите техники за производство на нашите продукти : заваряване на алуминиия (без лепене), модерна технология за директен печат върху продукта, висококачествени алуминиеви профили, стъкло и инокс. Множество цветове нанесени чрез прахово боядисване.

Всеки ден можете да се свържете с нас на телефон +359 887 601 269., на емейл toplomashinex@mail.bg, или чрез формата за контакт. Очакваме вашите запитвания.

Фирмата ни разполага с висококвалифициран персонал от 15 души, с дълъг опит в производството произвеждаме дизайнерски радиатори за България и чуждия пазар от 15 години

Как работим

Можете да се обадите или да ни подадете информация за желаните от вас продукти и количества по имейл, чрез формата за контакт, или на телефон +359 887 601 269.

* Моля посочете при запитването дали желаете транспортът да бъде осигурен от нас

* Срокът за изработка зависи от желаните количества

След като осъществим връзка с вас, подготвяме оферта до 3 работни дни, или се обръщаме към вас за повече нужна информация

Продукти

dizainerski-radiatori-cat
 • Дизайнерски радиатори

  14.04.2015

  Радиатори от нестандартни материали и в нестандартни форми, между които алуминий, стъкло бетон, инокс и стомана. Оригинален футуристичен дизайн.

aluminievi-liri-cat
 • Лири за баня

  14.04.2015

  Уникални лири за баня от алуминий, с заварки а не с лепене. Специфична заварка, даваща възможност за работа при високо налягане до 10 bar. Екологично чисти. Без корозия. 10 год. Гаранция.

aluminievi-radiatori-cat
 • Алуминиеви радиатори

  14.04.2015

  Алуминиевите радиатори RAGALL са с приятен и изчистен дизайн, който дава възможност за най-добро разпределение на топлинната енергия от наличието на уникални въздуховоди на върха и отстрани на радиатора.

aksesoari-radiatori-cat
 • Аксесоари за радиатори

  14.04.2015

  Богато разнообразие от висококачествени аксесоари за всички произвеждани от нас радиатори.