heaters cover

MOA

Eл. нагревател

Двучасовият таймер на MOA ви дава удобството да не се притеснявате за изключване на нагревателя. Големите, лесни за употреба бутони, както и системата за индикация на текущата и зададената температура, правят използването на MOA още по-лесно и по-интуитивно. Устройството има късо съединение и двойна защита срещу нагряване. Функцията за защита от замръзване (antifreeze) на MOA предпазва температурата на отоплителната среда от падане под 5-7 ° C.

Функционалност

MOA предлага 5 температурни настройки, вариращи от 30 ° C до 60 ° C. Снабден е с електронен температурен сензор, който гарантира прецизен контрол на температурата. MOA показва текущото зададено ниво на температурата и състоянието на цикъла на отопление с помощта на LED индикатор. Нагревателният елемент има много ниска консумация на енергия в режим на готовност (stand by).

Функция изсушаване

Тази функция позволява настройването на по-висока мощност на отопление за два часа, след което устройството се връща в предишното състояние.

Гаранция

2 години

Сигурност

MOA е оборудван със защита от замръзване (ANTIFREEZE). Също така има двойна защита срещу прегряване на радиатора и показва предупреждение в случай на неизправност Има активна функция за безопасност в случай на работа в сух радиатор.

*Всички цени са в BGN 

Функции и характерситики