heaters cover
heaters cover
previous arrow
next arrow

MOA

Eл. нагревател

Двучасовият таймер на MOA ви дава удобството да не се притеснявате за изключване на нагревателя. Големите, лесни за употреба бутони, както и системата за индикация на текущата и зададената температура, правят използването на MOA още по-лесно и по-интуитивно. Устройството има късо съединение и двойна защита срещу нагряване. Функцията за защита от замръзване (antifreeze) на MOA предпазва температурата на отоплителната среда от падане под 5-7 ° C.

Функционалност

MOA предлага 5 температурни настройки, вариращи от 30 ° C до 60 ° C. Снабден е с електронен температурен сензор, който гарантира прецизен контрол на температурата. MOA показва текущото зададено ниво на температурата и състоянието на цикъла на отопление с помощта на LED индикатор. Нагревателният елемент има много ниска консумация на енергия в режим на готовност (stand by).

Функция изсушаване

Тази функция позволява настройването на по-висока мощност на отопление за два часа, след което устройството се връща в предишното състояние.

Гаранция

2 години

Сигурност

MOA е оборудван със защита от замръзване (ANTIFREEZE). Също така има двойна защита срещу прегряване на радиатора и показва предупреждение в случай на неизправност Има активна функция за безопасност в случай на работа в сух радиатор.

*Предпазен клапан Carlo Poletti– 40 лв. с ДДС
*Всички цени са в BGN 

Функции и характерситики